Det här är en nyhet

Solvalla 6/11
Glory Mearas är lite knepig men har fin fart. Spår 2 är inte det bästa men går hon felfritt tror vi på en fin peng.
Italiano Boko var duktig i ett lärlingslopp i senaste starten. han löper på jämt och bra. Första segern bör komma snart möjligt att han har spår för långt ut på vingen denna gång men löser det sig från början slutar han långt fram.
Örebro 7/11
S.G.Malificent
galopperade från start senast. Inte löpt upp till sitt kunnande på slutet men tränar på fint. Tråkigt läge denna gång och behöver lite tur.
S.G. Faster Iris måste visa bättring och sköta sig men får vara med för att lära. Hoppas på en fin peng.

Sundbyholm 9/11
Absurd
Gott fina lopp på slutet och bör vara långt fram denna gång.
Ena's Elit har gjort några fina lopp, vi hoppas att hon åter gör en fin insats och plockar en fin peng.

Sundbyholm 10/11
Aleppo Pine
var inte helt till sin fördel senast i BC uttagningarna utan att vi hittat någon orsak. Synd då spåret denna gång blev trist. Löper hon upp till sitt kunnande är hon inte helt borta ur segerstriden.
Evelyn var återigen duktig i uttagningen till BC. Från et dåligt läge spurtade hon till sig en finalplats. Gör sin femte start för året och vi hoppas att hon gott framåt med dessa lopp och trots ett dåligt utgångsläge skall få med sig en bra peng.
Forfantone AM gjorde som vanligt ett fint lopp senast i BC uttagningarna. Svarade fint på det norska huvudlaget och från ett vettigt utgångsläge denna gång hoppas och tror vi på en framskjuten placering. Han är dock lite ojämn i sin startsnabbhet, ibland som en raket för att ibland vara som en snigel.