Det här är en nyhet

Sundbyholm 2019 11 18
Lopp 1 Woolies

Har en lite egen stil när hon springer men det dagar hon får till det springer hon riktigt fort. Tråkigt läge idag med spår 11 men körs det fort framme i täten så kan hon avsluta bra. vi hoppas på en plats bland det tre främsta

Lopp 3 Concrete Dee
Duktig vid seger i senaste starten. Nerstruken till spår 3 denna gång och bör han en fin chans om han kommer till ledningen och inte utsätts för allt för hårt press.

Solvalla 2019 11 19
Lopp 6 Indy D

Galopperade oturligt senast men har gått fint innan det. Tråkigt läge spår 11, men körs det fort fram i täten så kan han avsluta raskt. Blir eventuellt norskt huvudlag denna gång.

Lopp 7 Bansky
Mycket duktig vid seger senast. Bra läge för henne denna gång med spår 9. Vi hoppas och tror på en framskjuten placering men kan bli svårt att upprepa vinsten.

Solvalla 2019 11 20
Lopp 3 Italiano Boko

Mycket duktig vid seger senast i ett lärlingslopp efter en perfekt styrning. Blir bättre för varje start och bör vara bland det tre igen.

Lopp 4 S.G. Malificent
Var duktig igen som tvåa efter ett antal sämre insatser. Känns fortsatt fin i jobben Tror dock inte att hon kan utnyttja sitt innerspår bakom bilen men ett fint lopp hoppas hon på och då kan hon tjäna en fin peng.
Ti Punch Broline i samma lopp har lottats till ett uselt läge, hoppas på en fin peng.

Lopp 9 Stonetastic
Förlorade sitt första lopp senast efter två raka vinster. Vi ser det som ett olycksfall i arbetet. Han känns fin hemma och vi tror på god chans.