Solvalla igår 2020 04 01

Tävlingarna på Solvalla igår hade lite blandade resultat.
De flesta av hästarna presterade godkänt. Bottnas Gorgeous var jätteduktig som trea, skötte sig exemplariskt. Min egen Dearest tog sig en galopp från början och gick sedan bra utan att körande Örjan Kihlström kunde köra för fullt till slut men hon var duktig 4:a. Dibaba gjorde årsdebut och var ok, oj vilka höga krav man har på henne. Hon var 3:a efter ett fint lopp där det dock inte gick så fort då favoriten satt i ledningen och andrahands favoriten utvändigt.
Sedan var det S.G. Faster Iris och Knight Single som gjorde så gott dom kunde. Näste man till rakning var Big Shot som från ett 8:e spår bakom bilen hamnade långt bak och spurtade fint. Sista paret ut var Ti Punch Broline och S.G. Maleficient, loppet gick väldigt fort och båda gjorde goda dagsverk och slutade på tider runt 1.11.9 samt 1.12.2. Mallis hade krafter sparat på det sa körande Daniel Olsson.
Jisses amalia så fort hästarna springer. 

Tjingeling!