Lite blandat efter påskhelgen

Påsken tävlingar bjöd på lite blandad kompott.
Vi började på skärtorsdagen, Gävle. Först ut var Dearest var jätteduktig som tvåa i ett lärlingslopp med Jesper Olsson i vagnen. Från ett bakspår skötte dom sig exemplariskt.
S.G.Sherman gjorde ett bra lopp efter ett drygt första varv höll han fint som 4:a. Indy D var åter sitt rätta jag och vann sitt lopp plättlätt, toppfin. S.G. Maleficent galopperade tyvärr då hon verkar ha fin form för dagen.
Långfredagen körde Färjestad, först ut var Flash AM och Aleppo Pine. Ingen av dessa hade någon bra dag. Sedan var det dags för Forfantone AM att årsdebutera, såå fin han var. Från ett iskallt läge hamnade han långt bak i kön och efter ett snabbt inledande varv spurtade han strålande till en tredjeplats på fina 1.10.7, 1640m.
Söndagen stod Romme som värd för påsktravet. Vi hade med två hästar, först ut var Big Shot som från sitt skitspår 12, gick han som en raket och slutade 2:a. 
Efter V75s första avdelning blev det ett riktigt oväder och inför lopp 12 där det var Knight Singles tur hade han ledsnat helt. Han var inte nöjd med att först fått vänta då starten till första avdelningen var uppskjuten i 2!! timmar och sedan vänta ytterligare till lopp 12 så han galopperade två gånger.
En stor eloge till det aktiva som hade en minst sagt jobbig dag, vädret kan man ju inte råda över men lik väl är det ett h-vete när det blir som i söndags.
Ha en bra dag!
Tjingeling