Vecka som gick

Tävlingar på två banor veckan som gick.
Fredagen kördes det på Solvalla, och som det kördes, jisses. Vår fina Cup Of Tea var ute igen efter sin debutseger. Hann inte riktigt med från början sedan satt han en bit bak och som det kördes fram i täten, vinnaren kom i mål på 1.14.5 2140m. Coppen som vi kallar honom var duktig 4:a på 1.15.9 i sin andra start i livet. Tufft att vara liten.
Loppet efter startade S.G.Sherman, från ett tråkigt 12:e spår kom han såklart en bit bak i kön och när sedan alla kör till slut är det inte lätt att ta in något, tyvärr inga pengar.
Sista kompis ut denna fredag var Bottnas Gorgeous som återigen gör ett gott dagsverk, slutade 6:a.

Lördag var det topp tävlingar på Åby med Kungen och Drottningens pokal, där hade vi tyvärr ingen häst med men väl i Lyons lopp över 2640m. Forfantone AM gjorde en riktig toppinsats, jösses så fort han gick till slut. Han var snabb ut och tog ledningen för att släppa till Stoletheshow som bara skulle till ledningen. Eftersom det är open stretch valde Torbjörn Jansson som körde att släppa ifrån sig ledningen. Sedan låg han som tredje häst på innespår och sista 100m tog han in tre fyra längder på ledaren och var tvåa  i mål, som han gick, se upp nästa gång vem han än möter.

Tjingeling det var allt för nu!