Solvalla igår Halmstad i veckan

Igår var det varmt, jag menar riktigt varmt, Sol-valla gjorde verkligen skäl för sitt namn., man skall inte klaga på värme men när mätaren visade 32 grader så var det lite svettigt. 6 hästar gjorde oss sällskap igår. I första loppet hade vi tre hästar ut, nr 1 Peachonthebeach gjorde som hon gjorde i debuten, dvs galopp från start sedan svarade hon för en duktig upphämtning och var 6:a, riktigtfin.
Sedan Center Court som var lite väl pigg i ledningen men höll fint och var trea knappt slagen. Tredje hästen i trion var S.G.Kingstone om återigen var jätteduktig som fyra. Kom ångande i starta sväng men sina sjumilakliv och avslutade fort. Roligt när treåringarna springer duktigt. Sedan var det Cup Of Tea, tyvärr galopp från start, kändes annars fin sa kusken.
Nästa kompis ut var min egen Dearest, så stolt jag är över henne, älskade häst. Första gången över 2660m, puh i denna hetta. Satt lååångt bak i sista sväng och gick fort och slutade trea.
Sista ut var Bottnas Gorgeous som tyvärr galopperade när en annan häst kom lite för nära.
Det var allt för idag. Nu laddar vi för Solvalla på tisdag och sedan Halmstad torsdag och även lördag.
Ha en fin dag och njut av solen!

Tjingeling!