Halmstad och lite annat

Hejsan, 
Halmstad var en regnig upplevelse, jösses att det kan regna så mycket som det gjorde i lördags på Halmstad, fy tusan. Vi började Halmstad äventyret med starter på torsdagen, tjejligen med Ti Punch Broline, Flash AM och Aleppo Pine startade alla i samma lopp. Alla tre gick bra men utan någon framskjuten placering. 
Lördagen med gummistövlar och flytväst där startade först Dibaba som inte visade sig från sin bästa sida. Däremot Forfantone AM visade sig från sin bästa sida, jösses så han gick till slut. Tog in flera längder på täten över upploppet och vann ursäkta uttrycket pissenkelt på en fin tid. Han kan han den där Fantomen, Southwind Hydro gjorde en lillcomeback och gick också fint men hann inte fram till pengar.
Sedan var det Rättvik i måndags med Fear Of Heights som gjorde ett ok lopp och fick med sig en peng.
Nästa häst till start var Dearest, älskade häst. Hon vann sitt lopp från ett fint lopp i tredje par utvändigt och sedan fick hon dra tåget och gick undan enkelt till vinst, äntligen fick hon visa att hon kan.
Ikväll är det Örebro som gäller, kolla in startkommentarerna.
Nu dags att köra ett ackjobb med bästa Talassio!

Hej hopp!