Solvalla 2021 03 17

Lopp 3 nr 12 Habrik AM
Årsdebuterar efter att ha tränat mycket i vinter dock inga snabbare tider. Har växt till sig lite och vi väntar oss en fin säsong av honom men denna gång är han bortlottad och får inrikta sig på en placering bland det tre fyra främsta.
Lopp 9 nr 2 Forfantone AM
Årdebuterar även han efter vinterträningen som han skött på ett tillfredställande sätt. Han likt det flesta av våra hästar behöver ett par lopp i kroppen innan dem är i form men han är så bra att han kan räknas direkt trots ett tufft motstånd.
Lopp 10 nr 3 Talassio
Även han gör årsdebut efter en vinterträning som han skött som han skall. Har ett bra läge för honom då han är startsnabb men inte heller han är i full form att kunna uträtta något stordåd.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter